Om oss

banner-1600×678-about3

Leende guldbruna ögon

Jasminka Lohse är inte bara snygg, rolig och smart. Hon har också 25 års erfarenhet av branschen och kan allt som är värt att veta om ädla stenar och metaller.

Innan hon startade eget var hon butiksansvarig hos en guldsmed, där hon skötte allt från inköp, kampanjer, skyltning och försäljning till reparationer, gravering och värdering.

Dessutom började hon designa vigselringar av det unika, personliga och nästan ofattbart glamourösa slaget. Kaizers Orchestra är bara några av alla de celebriteter som bär hennes ringar.

När Jasminka inte gör egna ringar eller lagar andras träffar hon sina vänner, låtsas förstå när hennes syster Jesenka förklarar vad debet och kredit är, lagar massor av god mat, reser utomlands för att köpa skor från CHANEL eller utövar yoga tillsammans med sin katt.

Från Grammis till guld

Micke Lohse är inte bara en kille som är gift med Jasminka. Han är musiker och har ett förflutet som popstjärna på 90-och 2000-talet.

Han spelar klaviatur i Atomic Swing, är medlem i Janove Ottesens (se Kaizers Orchestra) band och han ger ut musik som soloartist under namnet Micke from Sweden.

Som omväxling till allt spelande, ägnar han helst sin lediga tid åt – inget pris till den som gissar rätt – musik – och åt att reparera sin samling av gamla orglar, el-pianon och synthar.