Välkommen!

HERR & FRU LOHSE har bedrivit sin verksamhet på Hornsgatan 43 sedan feb-2007 och är din kompletta guldsmedsbutik som har ett brett sortiment av förlovning -och vigselringar i guld, silver, titan och platina. Det senaste inom mode -och designers smycken och även smycken för de allra yngsta. Vi tar hand om allehanda omarbetningar, reparationer, graveringar, omträdning av pärlcollier etc. Kort sagt, vi finns här för att uppfylla dina önskemål.

Vi utför egen design, och hjälper Dig att ta fram det du söker vare sig det handlar om äldre och traditionella former eller en modern och individuell stil.

Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen Smycken & Klockor som bildades den 1 maj 2007.

I butiken hittar du också andra spännande saker, som till exempel:
Handblåsta glaskollektioner från glaskonstnärerna Anna-Lena, Nilla och Ulla som driver glasblåseriet Storsjöhyttan i Östersund. Perfekta gåvor till dop, förlovning, giftemål eller födelsedagen. En stående fotoutställning med fotograf Lennart Jonassons svart/vita porträttbilder på svenska och utländska världsartister. Lennart har genom åren fotograferat allt ifrån Iggy Pop till Carola. Förgyll ert eller en väns hem med en unik fototavla av en favoritartist.

Vi kommer att arrangera intressanta temakvällar, med gästföreläsare, konsthantverkare, livémusik och Dj:s.

Välkommen in till butiken så berättar vi mer!
Jasminka och Micke

Butiken

Herr & Fru Lohse
Hornsgatan 43
118 49 STOCKHOLM
Telefon: 08-668 16 99
E-post: butiken@herrochfru.se

Öppettider:
Tisdag-Fredag 10.30-18.30
Lördag 11-16
Söndag 12-16
Måndag – Stängt

Valborgsmässoafton – Tisdag 30/4 10.30-18.30
Första maj – Onsdag 1/5 Stängt
Kristi himmelsfärdsdag – Torsdag 9/5 Stängt