Betalningsalternativ

Fysisk butik

I Herr och Fru Lohses butik på Hornsgatan 43 i Stockholm kan du använda dig av följande betalningsalternativ:

Kortbetalning
Vi accepterar för närvarande VISA, Mastercard, American Express, Klarna kort. Kortbetalningar hanteras av vår betalpartner Nets för att garantera säkra och snabba betalningar.

Klarna Instore
Du behöver inga kontanter eller kort. Det är enkelt att betala med Klarna i butik. Du behöver bara din telefon. Nämn i kassan att du vill betala med Klarna och lämna ditt mobilnummer. Du får då ett sms. Klicka på länken i sms. Välj om du vill betala senare eller dela upp din betalning utan att behöva vänta med ditt köp eller ansöka om krediter. Fråga bara efter Klarna i kassan. En bekräftelse skickas till dig. Du kan även se och hantera köpet i Klarna-appen. Mer information och fullständiga villkor hittar du på https://www.klarna.com/se/in-store/

Kontant
Vi acceptera giltiga sedlar och mynt i Svenska kronor.

Swish
Kontoförande bank SEB – Swish nummer: 123 133 6700

Present-, Tillgodokort
Herr och Fru Lohse säljer presentkort som kan laddas med ett valfritt belopp. Samtidigt används liknande kort för återbetalningar eller tillgodoutbetalningar.

Online Store

För att handla online på www.herrochfru.se måste man ha fyllt 18 år.
I Herr och Fru Lohses online store på www.herrochfru.se kan du använda dig av följande betalningsalternativ:

Klarna
I samarbete med Klarna Bank AB erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, direktbetalning och kortbetalning för privatpersoner med Klarna Checkout. Vår orderbekräftelse och faktura från Klarna skickas ut via mail eller till folkbokföringsadressen i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.

Herr och Fru Lohse tillämpar ångerrätt / öppet köp i 14 dagar när du betalar med Klarna i vår online store på www.herrochfru.se. Undantaget är specialbeställningar av så kallade kundanpassade produkter, beställningsvaror eller produkter som på något sätt anpassas, storleksändras (http://www.herrochfru.se/storleksandring-av-ringar) graveras,