10år online     Alltid Fraktfritt

Frågor och svar

Leveransinformation

Vårt mål är alltid att skicka Er order inom 3 arbetsdagar från det att vi mottagit Er beställning. På vår webbsida informerar vi att vi normalt har 3-7 dagars leveranstid. Så snart din order har skickats från oss sänder vi dig ett mail med information så att du kan följa status av leveransen.

Vid specialbeställda produkter, så kallade kundanpassade produkter, och produkter som produceras i vår atelje när vi mottagit Er beställning kan , beroende på komplexitet och antalet beställningar som står på tur, leveranstiden på denna typ av produkter vara mellan 2-6 arbetsveckor.

Alla våra försändelser skickas med rekommenderad post med mottagarbevis (Posten Rek-Brev) och är försäkrade av oss till dess att Ni hämtat ut försändelsen. Försändelser hämtas ut hos Ert postombud och Ni måste kunna legitimera Er då Ni hämtar ut försändelsen. Försändelser som betalas mot faktura eller delbetalning skickas endast till betalarens folkbokföringsadress. Vänligen se till att Era kontakt och adressuppgifter är korrekta så att Er beställning kan levereras utan dröjsmål.

För närvarande levererar Herr och Fru Lohse till personer bosatta inom Norden, EU (vissa länder exkluderade 1*), Schweiz och USA. För leveranser till andra länder vänligen kontakta: customerservice@herrochfru.se.

Vid ej uthämtad försändelse så debiterar Herr och Fru Lohse kunden för frakt, återfrakt samt en administrativ avgift. Den adminstrativa avgiften är för närvarande 250 kr samt 3% av varuvärdet.

Betalningsinformation

För att handla på Herr och Fru Lohse´s webbsida måste man vara över 18 år.

Boende i Sverige kan välja mellan sex olika betalningsmetoder. Välj det alternativ som passar Er bäst när Ni kommer till kassan. Vid inköp av produkter på vår hemsida kan Ni, inom Sverige, välja mellan 6 alternativ (se även "Betalningsalternativ"), Online betalning med kontokort (VISA/Mastercard), betala mot faktura eller delbetalning (dela upp din betalning i 3 till 24 månader), betalning till Bankgiro eller direktöverföring till bankkonto, samt betalning med Swish. Faktura -och delbetalning administreras och överlämnas till KLARNA som då är betalningsmottagare. KLARNA är en välrenomerad betalservice för över 4000 webshops.

För kunder utanför Sverige kan vi för närvarande erbjuda betalning med kontokort (VISA / Mastercard) eller direktöverföring till bankkonto.

Er onlinebetalning är säkrad genom att Herr och Fru Lohse använder betalningstjänster från DIBS (www.dibs.se) samt banken. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och Er bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan Ni se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. Herr och Fru Lohse har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra Era kortuppgifter.

DIBS stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är Ert kort anslutet till 3D Secure kommer Ni att kopplas över till Er bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har Ni ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är Ni välkomna att kontakta Herr och Fru Lohses kundtjänst. 

Vänligen läs våra fullständiga "Köp -och leveransvillkor" för mer information gällande Ert köp och betalning.

1* exkluderat Bulgarien, Cypern, Estland, Grekland, Italien, Lettland, Litauen, Malta, Nederländerna, Österrike, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Tjeckien

Payment